Kabbalah tydning

450,00DKK600,00DKK

Kabbalahen hjælper med at bevidstgøre os om og sætte fokus på personlighedens vej, bevidsthedens vej og sjælens vej i dette liv, som kan give svar på nogle af livets store spørgsmål.

En Grundtydning koster kr.: 600,-
Foruden grundtydningen består den også af den progressive tydning for det aktuelle år

En progressiv tydning for et bestemt år koster kr.: 450,-

Ryd
Dette felt kan ikke være tomt
Varekategori:

Beskrivelse

Livets Træ

På et tidspunkt i livet dukker spørgsmål op omkring ”Hvem er jeg?”, ”Hvad er meningen med livet?”, ”Hvor bevæger jeg mig hen?”, ” Hvad er mit livsmål eller min livsopgave?”, ”Hvad skal jeg blive, hvilket erhverv eller uddannelse skal jeg vælge?”, ”Har jeg valgt det rigtige, den rigtige uddannelse, det rigtige job osv?” eller bare ”Hvordan bliver jeg lykkelig?” og mange, mange flere. Alle gode spørgsmål, men som kan være vanskelige selv at svare på.

Livets træ rummer nøglen til dig selv, dit liv, din sundhed og din mission her på jorden. Ved at udregne den numeriske værdier i dine fødselsdata findes din placering i – dit blad nummer i Livets Træ, som kan hjælpe dig til at forstå hvor du er på vej hen i livet, dine relationer til andre mennesker på din vej og hvordan du får det bedste ud af det?

 

Find din livsopgave

Livets Træ kaldes også Kabbalahen (som er hebraisk og betyder ”at modtage” eller ”overdrage”). Det er et system, som blev udtænkt for mere end 4000 år siden. Systemet stammer sandsynligvis fra det gamle Egypten og egypternes opfattelse af menneskets indre udvikling, trefoldighed og skabelsens tre niveauer – ånd, sjæl og personlighed, og det vi kalder nøglen til livet. Kabbalahen betragtes som et universelt instrument som kan bruges til at forklare alle facetter af livet.

Viden om Livets Træ er gennem generationer videregivet fra mund til øre indtil den første gang bliver nedskrevet i 1300-tallet.

Vi har med Livets Træ, gennem intensive studier og daglig feltarbejde udviklet et system til beskrivelse af det enkelte menneskes vej gennem livet. Vi kan derfor tilbyde 2 typer tydning en Grundtydning og en tydning baseret på det aktuelle år – en såkaldt progressiv tydning.

Grundtydningen tager udgangspunkt i din fødselsdato. Den vil placere dig på et af Livets Træs 9 blade. Desuden vil din fødselsdato vise hvor din sydlige og nordlige måneknude befinder sig i den astrologiske Zodiak – dyrekreds.  Måneknuderne fortæller dig dels noget om hvor i livet du gentager mønstre, der hvor du har svært ved at komme videre dels hvor det er at din Sjæl ønsker at udvikle sig.

Billedligt skal du for dit indre blik se Livets Træ, som et træ med en stamme, med grene og med 9 store blade. Det kan sammenlignes lidt med et stort LUDO-spil med 9 farver, eller 9 hjem. Din fødselsdato afgør hvor i spillet du skal placere dig. Dette 1. spil varer hele livet.  For hvert år starter du desuden et nyt spil ved siden af det første spil. Du starter på den samme farve som i første spil – som er afgjort af din fødselsdag, men hvert år flytter du til en ny farve – et nyt blad. Dette spil skifter hvert år og hver 9. år starter du igen på samme farve, samme blad som i din Grundtydning blot på et højere niveau og med et større erfaringsgrundlag. Vi siger at du for hvert år bevæger dig 1 blad frem på Livets Træ, til du når til blad 9. I dette år afsluttes mange processer i dig og du forberedes til en ny runde. Det vises ved at du i dette år bevæger dig fra blad 9 ned til 10 og herefter hele vejen op gennem midtersøjlen, således at du det efter følgende år står på blad 1.

Når vi går fra f.eks. et blad i den maskuline søjle til et blad i den feminine søjle og omvendt opnår man den harmoni og integration der opstår når modsætninger integreres og komplementerer hinanden.

Placeringen i Livets Træ kan desuden give nogle fingerpeg i retning af kroppens anatomiske og fysiologiske udviklingsprocesser livet i gennem og bevidstgørelse af hvad der sker med organer, væv, celler, kredsløb, nervesystem og de biologiske processer.